SAPE COPY PASTE , AKU TEPEK PALE DIA !
choose one of the tabs at down to know the rest of my life , ty :)

Tuesday, November 29, 2011

i was fall for you :)

video
i miss you lah bie . tkde kerja sbb tu la buat vdeo ni . AHHA

Wednesday, October 26, 2011

berdating

hari ni pegi wangsa walk dgn bie saya , tgok cte real steel . haritu tgok cte paranormal activity 3 kat pavi . best sgt cte ni . aku puas sgt duk kapel seat kat ww , tk macam kat pavi , bongok je . besst gle dapat jumpa b td . terubat lah rnduu ni . b jnji kat syg b nk dtg sni lg kalau motor dah kua . nnti dtg tau b . syg syg sgt kat b . jgn tnggalkn syg ye . iloveyouusomuch . sorry lah takde gambar nk tnjuk . HAHA

Saturday, October 15, 2011

Only youu




i call you with the name of bie . u are my special person that make me change . ur the one who give me the strength to life more & patient with all my bad behaviour . i would like to say im verry sorry honey for all my mistake . i know that i always do mistake when i was with you but now i change . i cant life without u bie . u are the most important in my life dear . all my life are on u . please take care of me for this moment . i love you until ever and ever . i need u in my life honey , i miss you so muchh KHALISH ASYRAF SALEHUDIN <3

Thursday, September 29, 2011

exam akhir tahun


pening doee , next week dah exam akhir tahun . akaun dah la aku lupa smua sbb leka buat kerja khusus . ekonomi plak bukan main byk formula dah macam addmath . perghhh ! boleh pecah kpale eden . HAHA . science lagi . haiiyaaa . redha jela. 

Tuesday, September 27, 2011

membuat persembahan sempena majlis perpisahan pengetua







muka aku lgi naik pentas , HAHAH . kali ni aku mnyanyi sempaena pengetua na berpindah . lagu sudirman , walaupun tempo lari skit tp tetap ok . aku boleh plak menitiskan air mata kat atas pentas , sebak hati aku bila pngetua ckp kat aku semoga berjaya n dapat straight A . aku tgok dia asik menangis je . sedihh aku . apepun smoga pngetua berjaya n jgn lupa kat kteorg :)

Sunday, September 25, 2011

ke putrajaya beraya and ke KUD






panas gila masa kat KUD , tp best lah kat sne . ada jual2 , ada model persembahan baju , macam2 lah . pastu pergi open house rumah kwn abg & kaka ipar aku . balik tu mmg penat . kluar dr pg smpai rumah nak dekat maghrib .

p/s : muka aku dlam gambar ni nmpk berpeluh :)

Saturday, September 3, 2011

Pasangan kita

mcmne nak cari pasangan yg secocok ahh ? aku ni agak memilih juga . yelaa , takan bangla mntak couple kau main trima jekan . mestilah kne memilih juga , apelaa . aku nak juga dpat bf yg kacak2 . HAHA . tak salah pun kan ? ntahla , dlm proses mncari lagi tp syg aku kat acap masih belum hilang lagi . sorry asyraff . aku ada sbb tnggalkn kau :)

Raya kembali lagi


Raya tahun ni agak memberangsangkn . AHHA . best lah juga . tp gamba family takde . kteorg lupa nak tngkapp . seriously lupa . aku pun taktau mcmne boleh lupa . HAHA . gmba aku sorg je adalah . kutipan pun agak mmberansangkan . aku dpat kutip 200 lebih tahun ni . mybe sbb aku besoo skit kn . slamat dorg tak ingat yg aku ni keja . aku skolah lg lahh . HAHA . apepun SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :)

Monday, August 22, 2011

Cerita sedih

ali , abu dan mamat merupakan sahabat baik . mereka tinggal di sebuah apartment yang tingginya 60 tingkat dan rumah mereka pula berada di tingkat 60 . pada suatu haru lif di rumah mereka rosak .

Ali : aku rasa kita kena naik tangga la .
Abu : aah , ntah bila kita nak tunggu lif ni smpai dia ok balik .lgpun kte bole bercerita masa naik nanti .
Mamat : okay lah tp masa kita dalam pejalanan naik nanti , kita tak boleh cte yg kelakar
             sebab nanti kita gelak mesti lagi penat . kita cerita cerita yang sedih je . setuju ?

mereke semua pun bersetuju dan mulakan perjalanan mereka dengan menaiki tangga hingga ke tingkat 60 , dimana rumah mereka terletak . sewaktu sedang menaiki tangga , Abu memulakan ceritanya .

Abu : sewaktu aku kecik lagi bapa aku sedah meninggal dunia . hidup aku susah .
          ibu aku bersusah-payah bekerja utk mncari duit utk kami sekeluarga makan .

sewaktu Abu sedang leka bercerita , tanpa sedar mereka sudah sampai ke tingkat 20 . ada kalanya mereka berhenti bukan kerana letih tetapi hanya ingin mengesat air mata . diikuti oleh Ali .

Ali : aku lagi sedih , sejak aku kecil lagi ibu bapa aku sudah meninggal . aku ada 4 adik beradik . abg aku berumur 16 tahun lagi sudah tidak bersekolah dan perlu mncari wang utk mnyara kami sekeluarga .

tanpa sedar , mereka sudah sampai di tingkat 56 , tiba Mamat utk bercerita .

Ali : Mamat , kau takde cerita sedih ke ?
Mamat : ada je .
Abu : cerita lah . boleh kita kongsi lagipun lg 4 tingkat je ni .
Mamat : harini la hari sedih dan hari bersejarah aku .
Abu : kenapa ?
Mamat : kunci rumah kita tertinggal dalam kereta .

mereka pun serentak menangis bersama-sama .

Mustajab by Online Mustajab


Hanya produk-produk berasaskan pati halia yang terbaik daripada kami untuk anda. Dunia Herbs tampil dengan siri produk berkualiti dan diyakini oleh pengguna di Malaysia. Produk dari kami ini terbukti keberkesanannya berdasarkan rekod dari pelanggan sedia ada.
Rangkaian produk keluaran Dunia Herbs adalah berasaskan tumbuhan herba tempatan yang sebahagiannya dari ekstrak pati halia, terbukti kaya dengan seribu satu khasiat dan kegunaannya serta menepati apa yang tubuh badan anda mahukan.
Dunia Herbs syarikat tempatan yang pertama menghasilkan atau mengkomersialkan halia untuk dijadikan losyen pati halia dan Dunia Herbs juga adalah pelopor atau pengeluar utama produk berasaskan pati halia di Malaysia.
Produk pati halia dari Dunia Herbs adalah yang terbaik dan terunggul buat masakini. Dapatkan di pasaran sekarang!! Belilah produk yang asli, kualiti pasti terjamin.



Dunia Herbs Online
Beli produk Dunia Herbs secara online


Mudah, cepat dan menjimatkan


Produk berkualiti, kualiti terjamin
http://www.duniaherbs.com.my/dhz1/rakanniaga.html?ref=ADH--1184968936&no=12

Friday, August 19, 2011

tunggu raya

lagi 2 minggu nak raya , 1 ape pun aku tak beli lagi . lek tak ? HHAHHA . tatau la ble nak beli . bpak aku ni haa . tnggu dia dpat gaji plak . lmbt ohh . ta sabar nak rayaa , pakai baju baruu . eiii syonok nye . HAHA

Rinduu

rndu lah dekat dia . ape nak buat ea kalau rndu kat org ? hemm . bole lak nangis smalam . hemm . aku malu nak ckp kat dia . tanak bg dia harapan . hmm . ntah laa . tp betul la rndu kat dia . hemm

Tuesday, August 16, 2011

sayangg

sayang tu memang masih ada , tipu la kalau aku ckp aku dah benci kau kan . heemm . aku sbnanye rindu sgt kat kau , cuma tak tau cmne nak bgtau . harap kau boleh paham . ntahh la . aku rasa kita tak bole besama balik laa . kalau kte kapel , ada je masalah ohh . aku bukan tanak kapel tp paham jela . aku ada sbb , jgn la main tduh melulu ye . harap kau faham dgn keadaan kita skang ni . smpai sni jela jodoh kita . kalau ada jodoh lagi , tak kemana . trima kasih utk smuanye :)

Monday, August 15, 2011

kenangan

tak sangka betul kau ckp mcmtu kat aku , aku msih syg kat kau tp kau ckp cmtu buat hati aku hancur gle . trima kasih utk smua . aku cuba utk bayar balik duit kau ye . aku dah tanak mntak pape dah , aku dah agak . msti akan ungkit balik . kalau aku tau aku tanak kapel . harap jgn cari aku lg . harap sgt !

Monday, July 18, 2011

sickkk =,=

hari ni tak pegi skola , hemm . aku sakit pale doee . dgn selsema nya , bersin je ohhh . tak tahan rsenye , hmmmm . nak cakap demam , tak la . bdn tak panas , segarr je . AAHA . tgok ni , bersin lagii , hmmmm

Saturday, July 16, 2011

TS :)




boleh tgok gmba tebalik2 ni ? pandai pandai la . HAHAH

Monday, July 11, 2011

Port Dickson :)





pada 9 & 10 july , hhahah . aku ngan family pegi PD la . buat family day . smua pegi kecuali bj , abg yop , abg bd & alang . ck dawah pun kteorg ajk . smua mcm tade laki korg tau . baik tayh kawin . bwk ank je lbh , HAHHA. kteorg tdo kt apartment . sewa 2 apartment . smpai je lepak kat swimming pool . mkn2 jap . then masuk bilik . tuka2 baju terjun kolam ah . hahah . kalau korg nak tau , ada budak org putih ni suka aku . siap tarik2 aku doe . comeeel je tp rimas la gak . HAHHA . mcm2 la kteorg buad . ada cbutan bertuah , aku dpat losyen ngan sabun . haha . nnty nak buad lagi , tak saba2 :)

Wednesday, June 22, 2011

bosan

tak tahu nak buad pe doe duk uma ni . hemm . ni aku tetunggu tunggu ble na pegi camp . jumaat ni . cpat la skit . HHAH . bosan la dok uma :(

Friday, June 17, 2011

Takde kerja




HAHA , ni la muka takde kerja . mlm2 aku n atry pakai bulu mata je , skali dia pegi mekap 1 muka aku . HAHA . yg muka ngek sbla aku ku tu , kakak aku . kakak first aku . AHA . gila kan dia ? chill la , dia sporting beb , HAAH .ape pun kami comel kan ? HAHA :)

Monday, June 13, 2011

sekolah dah start

Hari ni mula sekolah balik selepas 2 minggu bercuti . perrgghh ! aku malas gle na sekolah doee . hw tak siap lagi . slamat bm ckgu na bsok . bole aku copy paste kt internet . HAHAH . akaun lagi . adohhhh ! HAHAH . tape , jap lg aku siapkn . td budak hitam ngan bajet ank jerman BABI uh na ejek2 aku . bebulu je . baru start skola da kuang ajar . tp dila , aina , jiha ta dtg . aku pun tatau asal . agak bosan la td . dpat exam paper . markah cam taik ! hahah , pape nnti aku post lg . habyeee

Wednesday, June 8, 2011

Kahwin nurul


semua pakai baju merah . kali ni tema merah juga tp merah silver . membe aku ramai ta dtg , ta best sgt la . yg dtg ellyn , nizar , zaty , echa , suhey , fana ,jia n jie . chichi dtg sebb kompang kalau ta mmg tade la . hmm . akmal ta dpt dtg sbb tade membe . padahal aku excited gle na jmpe dia doee . hmm . pape pun best la . tp penaddd . malm potong kek smua , perghhh penat . dpat abg ipar baru . sabah mariii . HHAHA

Friday, May 27, 2011

cuti cuti

harini last sekolah , pergghhh ! pastu cuti 2minggu der . AHHA . suka akuuuu ! tp td ada sportcheck .
aku da cuak da . dala last day pun sje je na spotcheck . slamat aku ni pengawas . HAHAH . pengawas yg berwibawa kan ? kalau aku yg spotcheck membe aku , mmg lepas la . HAAH . pastu time na balik tgok cte ape ntah kt makmal komputer . aku layan je . ellyn plak bole mncabul kehormatan aku , opsss . tu taley cita . HAHAH . ape pun cuti weyyy . walaweyyhh ! HAHA

Wednesday, May 25, 2011

Last exam

sumpah besst ! hari ni abis exam . aku mnjert je td . HAHAH . dala last exam pjk . buad stengah jam je . lg stenga jam , tido . HAHAHA . dala jwapan budak laki bgtau . sian dorg . kteorg yg best . HAHHA . apepun mmg best la last exam . HAHAHA .

Sunday, May 22, 2011

Higher :)

4 haribulan 6

mai kakak2 , abg2 , pakcik2 , opah2 . HAHA . sebnanye utk yg kenal aku je , nanti tarikh ni kaka aku kawin , dtg la ea . bukan nye aku ajk sekampung skola aku . just yg ada je . hee . harap dtg la yea . kad dia ada yg aku bg , ada yg aku jmput mulut . apepon dtg jela . nnty aku post tntng haritu . HAHA :)

exam


skang skolah aku tenga exam , haha . susah doe . pening kepala . math cam pundek . HAHA . belom lg addmath . aku doa sgt cepat la abes exam . ada lagi 3 hari . adoiiii . tp aku rase betuah lg la dr skola lain . aku dnga skola lain lg susa . kira aku besyukur lg la . HAHAH . lepas exam kau tgok laa . tngguu ! aku bebas . AHAH . cuti 2 minggu kn ? best gilaaa :p

Melaka ?

eh , korg tau dia nak pegi melaka ? bapak sedih aku . macam pundek . HAHA . tp sumpah ah sedih gila , dia balik sni pun skejap je . then da kne balik sne balik . hemm . rase cm tanak bagi je dia pegi . huhh ! tp ntah la . korg jela paham aku , konon . HAHAH . aku just na luahkn je sbb da lme ta post . rndu na mngetaip pnjg2 , dala . byee :p

Sunday, April 3, 2011

ts


 smalam te pegy ts . te jmpe org ats ni . rnduuu . HAHA . smpai je sne kteorg lepak strbuck . tnggu aqila la . lme betol . HAHA . jmpe je aqila , trus book tiket . teorg tgok cte battle of los angeles . HAHA . besttt . peperangan dorg , perrrggghh ! AHHA , anda pon tontonlah .. HAHA . kteorg inga na mkn mcd tp penuh . sme je cm KFC . tp mkn gak kt kfc . lpas tu kteorg tgok beg sebab none na beg , ts kn beg mura . then teorg balik , lepak kt damai then cau . HAHA , imissyouu bie . syonok smalam :)

Friday, April 1, 2011

mid valley



td pegy mid yoo . pegy ngan echa , pika , nazrul . jmpe ellyn & adek bradeknye di sana . mulanya na teman nazrul & bf aku survey . dorg plak lme gilaa kot . kteorg dala lmbt . ktm lembap gilaa . bnci jee . sian nazrul , HAHAH . gerak teman pika shopping . mkn smua . dorg abes kul 6.30 . lme gilaa doe . bebulu je . te dpat jmpe bf te . HAHA . balik tu telambat plak doe . dorg la , bole lepak2 lg . aku da gaban je . HAHA . tnggu ktm tade la lme sgt tp bpak ahh , penuhh gilaaa ! memang berhimpit gila . padat maksimum . penuhhh ! ta tahan aku . dlm train lak aku main pijak2 kaki nazrul . supra kan . HAHAH . sedap doe pijak kasut supra nazrul , sorrry :) HAHA . smpai uma na dekat kul 8 . huh , penaddd !

Saturday, March 26, 2011

Hang out



td aku pegi hang kt ts . plan na jmpe akmal n bf aku :) . smpai je sne , aku jmpe acap , dea bwak mazuqie plak . adoii . bebulu je . HAHA . dala asek ejek aku je . geram je . hmm . tnggu akmal kt kfc , bebulu jea . smpai je akmal , acap  pon balik  . tp rpe2nye dea ta blek pon doe . aku pon na sgt jmpe dea . tp dlm mse yg sme na lepak ngan akmal . pening :( last2 aku lepak ngan acap smpai balik . ape2 pon best lepak ngan korg smua . akmal , nnty te lepak lagi ye . sorry kalau ta best lepak . ada  byk lg gmba tp aku rasa ni jela yg patut tnjuk :)

Friday, March 25, 2011

Good morning


Jam menunjukkn pkul 9 lbh . tadi aku bgun kul 8 , gilaaa ahhh . awal aku bgun harini . HAHA . mak aku la ni . kejot aku pg2 sbb kne jge afia . aku plak kalau da kne kejot tu mmg taley na tdo blek laa kn . hmm . rse cm na tdo tp ntah la . lepas ni na kua tp tade duet . na korek mane ni ? oening betol . tido la . AHA

Wangsa walk


Tadi gerak wangsa walk ngan echa & ellyn . mula mula na pegy bedua ngan echa je . ellyn lak na ikut sbb na gi karok . echa plak tnggu elyn kt tren . ellyn ta smpai2 pon . bebulu dea . HAHA . last2 jln kaki ngan aku . smpai je sne echa na cri wallet for aziq richard uh . birthday present la katenye . da jmpe uh pegyla mkn . ellyn pulak na survey hadphone , konon na BB . HAHA . pdhal ta beli pon . gaban je tnggu dea kot .

     Then ada org blakon kt Austin chase , dea bole ckp aron aziz . blari la echa pegy tgok . HAHA . skali ntah plakon mne ta kenal . buad malu je . HAHA . kteorg balik jln kaki . tepi jln raya uh bole lak snap snap . HAHA . tbe2 ada plak laki tego , sial maluu gilaa . HAHA . tp gmba lawa gilaa . sukaa . gmba tu ta di upload lg . nnty aku tnjuk ea . bsok na grak ts lak . na jmpe akmal . rndu dea :)

Tuesday, March 22, 2011

facebook

facebook atau nme sngkatan fb , skang da lembab cm babi . AHAH . bengkek je aku . lyn twitter jela skang nmpknye .

kfc

asal la teringin na mkn kfc . kan kfc skang ada crusher yg baru tu . na gak merasa doe . msty sdap kn kn ? bila la na pegy kfc ni , mengidam . HAHA

Result periksa

sumpah sedih do . hmm , stakat ni aku bru dpat 2A , 2F , 1C . ada paper yg ta dpat lg . bpak sdh . akaun ngan addmath asl la susa sgt . akakun lg skit je na lulus . bengang je aku . sir tong bole tmbh kn marka ta . HAHA ,

Friday, March 18, 2011

homework school holiday .

aku ingat kalau exam , tade la homework tp mcm pundek , ada gak . byk doee . kne buad novel papa uh pnye sinopsis . adoiii . ikut bab doe . ada 24 bab . klaka doe ckgu ni . BYK GILAAA ! aku bru siap smpai bab 12 . sumpah byk . geram je aku . aku rase cm aku je buad . yg lain diam jee . adoii . kalau ckgu ta dnda yg ta buad , mmg aku maki la . penad aku buad . hmm .

Tuesday, March 15, 2011

Holiday

Bosan gilaa cui ni . ingatkn cuti , lg la best tp lg bosan . sumpah tatau na buad ape oh . kalau kua , mak bsing . yela , da bpe hari aku kua . HHAHA . terperap kt uma ni bosan doe . adoii . sumpah tatau na buad ape .mmg asek onl je . bnci aku .

Sunday, March 6, 2011

Feeling sick

Rase cam ta sehat la ary ni . Haish , tatau la asal . dala rndu kt acap . gedik la dea tu . tanak dtg sni . grr , gigi pon saket . mcm mcm =,=

Thursday, February 24, 2011

ilaah mars



ni la scandal aku kalau korg na tau , HAHA . Bruno mars namanye . handsome kn kn ? aku sayang dea ni :) bakal couple ta lame lagi , HAHA . echaa jgn jealous okee . his mine lah echa . kau tamak haloba . Q pon kau suka . taley blar aahh kau ni . takpe2 truskn la myukai Q , ni aku pnye yee :) muah muah :)

Wednesday, February 23, 2011

MY twinss


kebykkn org yg first time meet kteorg akn ckpp kteorg ni kembar ke ? HAHA . adek bradek pon bukan , ape ntah lg kembar . HAHA . same ke muka aku ngan si dila ni ? aku rase takk laaah , dea lebiih cntek dr aku . ta kesa laah , jnji membe aku . ily yee adilla yusop :)

Tuesday, February 22, 2011

Bie oh bieee

BIEEEEEE , ILOVEYOUUU LAAA . HAHA :) YOU ARE MY LIFE , SOUL & HEART <3 . ISSSH , IMISSYOUUU DOEEEHHH ! HAHA . LAST BUT NOT LEAST , ILYSFDMM :)

Saturday, February 19, 2011

Merentas

Tadi merentas desa doee . bukan main jauh lg . mula mula mmg tanak lari kot , tbe2 da kua tu je , lari doe , HAHA . lari lari , benti , lari lari , benti . penad gilaaa kot . dala jauh . laki yg kua lmbt pon bole lepas dr aku . malu doeee . AHA . aku lari ngan ellyn , dila & dira . yg lain smu da terpisah doe . ntah kemana ntah . tgok ckgu naik moto , bebulu je kot . saket aty . ckgu senang ar naik moto . grrrr ,

smpai je skola aku dpat num 22 doe . HAHA . ta caye kn ? tp dorg amek num dr num 1 hnggaa num 20 je . lagi sket je doe . grrr , gerammmm ! dorg umumkn sape yg menang , time uh mmg kecoh gilaaa . bnci aku . jerit2 budak2 ni . geramm doe . last last rumah jebat gak yg menang . HOOORAAYYY ! aku jerit tahap gaban ahh . ahahaha . best gilaaa :)

Friday, February 18, 2011

Angkat ta angkat

aku ta suka la kongsi kasih sayang . hemm . kalau bole aku na sorg sorg je . HAISHHH ! aku rase cm na lepaskn je kau . mmg ta suka la na kongsi kongsi . na slowtalk ksian plak kt lg sorg . adoii , pening pening . tapela , diam jela .

Merentas DESA

merentas desa weyyyy , besok weyyy , penadd lagi ni weeyyy , macam mne ni weyyyy , adoiii weeyyyyyy ! smuaa weyyyyyyy . jauh lak tu weyyyyyy . pening ni weyyyyyy . slamat aku baekk weyyyyyy , dtg gak skola weyyyyyy :(

p/s : smua weyyyyy , weyyy , weyyyy , walaweyyyhhh ! HAHA

Selepas membaca blog

echa , thanks la psal cite tentang aku . cite yg baik baik . HAHA . and thanks sbb letak nme aku sebgai part of your life , same to zety yg letak gmba n caption pasal aku .tersentak gak la sebab korg ingat aku gak . aku mmg suka gado ngan kau zaty , BEST . HAHA . btw kalau aku buka kau pnye blog zaty , aku suka bg ikan kau mkn . so kau kne bg upah kat aku sbb bg ikan kau makan . HAHA . aku harap membe2 aku smua buad blog . msty best . HAHA . ta perlu na tulis panjang lebar kn ? HAHA

p/s : sebenarnye aku mals gila na taip pnjg pnjg . penad gilaaa :) hee

Thursday, February 17, 2011

Hari sukantara '_'

Bapak ahh , penad gilaa kot . kne lari 100 m , lompat tinggi , lontar peluru & 200m . HAHA . best gilaa td . lari ngan lontar pluru je aku pas . smpai lompat tinggi , hammpehh . HAHA . then main pasa bele . sumpah best . HAH . maen ramai2 , klaka doe . aku ta champion pon .

agama lak ta blaja , kne kemas surau . memang ta ahhh . da penat besukan pstu kne buad keja . adoiiii ! aku gak yg kne pasang langsir . then aku maen 'botol' ngan geng aku , termasuk addin , aiman , bob . sumpah klaka . aku byk kali tersasul . mne la aku ingat sifir 7 . pstu dr botol tuka COMEL . mmg tersasul la . skang dorg ejek aku . haiss , saboo jelahh . HAHA :)

Bosan

asal la bosan gilaa ni . adoii ! online jela keja aku . afia ni pula asek mngacau je . rimas btol . hmm . acap pulak keja . bosan bosan . na buad hw , mmg tade mood ahh kn . HAHA . dala ta mndi mndi dr blek skola td . wangi gila aku ni . HAHA . na tido taley pulakkk . tapela , na off . na mandi :) byee

Wednesday, February 16, 2011

Melepak

Skang ni tempat lepak aku kt PN , perpustakaan negara . HAHA . belajarr . baik gilaa kn ? hw stiap mnggu msty byk gilaa doe . aku pon ta faham . msti ada nota & latihan . haishhh . akaun ? tayah tnye , mmg ada hw . HAHA . tempat shopping ? of course la WANGSA WALK . aku suka lepak kat george town white coffe . kalau na cari aku kt ww , cr je kat george tu . cmfrm ada . HAHA . ta pon karoke , ahaha . tp skang jarang lepak sne coz byk hw kn ? tnggu la cuti nnty . mmg hang jela . ta dduk rumah . HAHA :)

Tnggu suami balik

Bila la laki aku ni nak balik . rndu dah ni . haisshhhh ! tapela , dea keja pon na cri rezeki , ye dak ? HAHA . aku dr td tnggu dea smpai hw pon ta buad . HAH ! ckp pasal hw , byk doee . kla na chow , pegy buad hw , bye . ehh , i miss youu bie , muahhh :)

Tuesday, February 15, 2011

Salam maulidur rasul

Kelahiran nabi junjungan kita iaitu Nabi Muhammad S.A.W . Aku mmg sambut sgt , dok kat uma , mengadap laptop . HAHA . sambut la tu kan ? tatau la . skola pon ta buad perarakan . mcm tade pape je . apepon SALAM MAULIDUR RASUL BG SMUA UMAT ISLAM :)

Monday, February 14, 2011

Happy valentines day

Valentines day da kn ? malangnye aku ta smbut la , lgpon haremmm . HAHA . acap keja . bosann . tbe2 kaka ipar aku ajk pegy wwm . apelg , gerak aahh . lepak kt george town . tgok kt ww uh mcm2 jual . valentine kn . tp sweet la . rse cm na beli tp ada singgit je . HAHA . nnty aku na ajk acap . ape2pon HAPPY VALENTINES DAY :)

Kelas 4 Amanah

Kelas aku skang da ramai budak . pening kot . HAHA . tp best , rmai geng aku masuk kelas aku . mmg geng aku la yg concer dpan . HAHA  jiha da pndah klas N , chow chow , berambus . HAHA . aku harap kalau ramai2 cmni , aku bole concentrate & klas ta bising . tu je la na story , gediik gedik slalu , ahaha

Saturday, February 12, 2011

Wedding kaka izzat


Best best , kteorg buad photoshoot . HAHA . dalm kamera izzat uh pnuh gmba geng aku je . HAHA . sian izzat , sorry ye . cantik pelamin dea . i likeee :) . merah outih , tp izzat pkai bju purple ???? blank disiru . alaah , bialaaahh . wedding org .

      mula mula tade tmpat . tnggu dgn pnuh kesabaran then ada gak tempat . dala dtg dgn tangan kosong . na mkn je tau . HAHA . dak laki da mkn kat tangga , kelaparan doe . ramai jugak la buadak yg aku knal dtg . ckgu norsiah pon dtg doeee . HAHAH .aku ta sapa pon . buad dekk je . then balik :)

Friday, February 11, 2011

malas

skang nie malas gilaa na update blog . ntah la . malas na mngetaip rsenye . ahah . tade pape cte la kot . aku ngan dea ok je , lain smua ok . tade cte la . HAHA . tatau na ckp pe da . kla , bye :)

Monday, January 24, 2011

Keja sekolah

weeyyhh , keja sekolah akaun . na nanges rsenye , byk weeyyh . dala byk , kne buad 2 kali lak uh . weyy , tolong la . hmm . pening aku . kne anta rabu . ahhhhh ! gilaa btol la. mcmne ni . adoii :(

Saturday, January 22, 2011

Gotong royong

Td kt sekolah ada gotong royong , mula mula sekor pon ta buad keja . sebok main hp . haha . lpas je rehat , smua buad keja . haha . addin ah pling baek . sng mntak tolong . haha . mcm2 buad kt klas pasang langsir , buad papan . cntek cntek . haha . tema , pink & purple . haha . meja plak colourful . ahha . cntek cntek . ada cndle light dnner kt blakakang . haha . ble da siap smua , na ttup pntu tbe2 try2 buka , ta bole buka korg tau . cuak2 . ahha .addin msuk ikut tngkap . haha . klaka gle ahh . klas kteorg cntek .

Friday, January 21, 2011

sekolahh oh sekolahh

nxt week skola aku ada buad hari kantin doe . best2 kn ? tp awal bulan lak uh . smua na buad awl bulan . ngirap je . kteorg da pakat na jual cendol oh . dtg la ea beramai2 beli cendol . haha . mula2 uh da happy gila sebab ckgu ckp pngetua ckp PIBG na support bahan2 . last2 kteorg yg kuarkn bhn sndri . dala modal sndri , untung dpat kt dea . aishhh , bebulu la eden . dea bole marah kteorg na jual RM2 . dea suro kteorg jual mahal lg dr tu . bapak ahh pengetua ni . ta tahan aku .


lepastu , dea bole plak ckp yg kteorg msty dpat untung RM500 BERSIH ! dalah modal sndri , untung kt dea , pstu na suro jual cmtu . haishhh ! cbe dea yg beniaga , geram lak aku . apepon , DIJEMPUT LA DTG KE SEKOLAH AKU YE :)

Tuesday, January 18, 2011

Dihari jadi saya

semalam genap umo aku 16 taun . da tua da nabilah ni rupanya . haha . rama yg wish tepat2 kul 12 mlm . yg 1st nye faten sterusnye suhaila , jiha & lain2 lg . msty korg tetnye acap num bpe kn ? haha . dea yg ke 7 kot , ngirap je an . haha . stakat ni hadiah ta byk pon . dr adek & acap je . mak abh bg duet . hmm . ta best sgt la taun ni . td , aku pegy makn kt mcd dgn geng2 aku . sempena ari jadi aku ni . ahah . da lme ta lepak 1 geng . kecoh mcd dbuadnye . haha . aku kne brubah . kne blaja rajin2 utk taun dpan . 


HAPPY BUFDAY TO ME :)

Friday, January 14, 2011

Mcm mcm

korg na tau , arytu te gado ngan dea . sedihh !asek nanges je ohh . tp skang da oke . aku sayng dea ohhh . mybe dea tatau ape yg aku pendam tp aku na dea tau yg aku syg dea gilagila :)

Wednesday, January 12, 2011

rindu




asl la aku rndu gila ngan dea ni . aku asek nanges je . asek tetungu tnggu bila dea na cll . dea da ta mcm dlu . pada aku , dea da laen skang . hmm :( aku da bole syg kau , npe kau brubah . aku na sgt jmpe kau buad mase ni . aku perlukan kau gila gila pd waktu ni . paham la aku weyhh ! hmm :(

Sunday, January 9, 2011

sekolahh

korg na tau ? beg aku penuh gilaaa . bpak ahh ! buku bkn maen byk lg . sumpah beg berat gilaa . pstu td ta blaja . mmg pun la kan . haha . beg baru aku plak melebau , besa gilaa . haha . tape la jd budak rajin kn . haha :)

Saturday, January 8, 2011

bosan


bosan hari ni . walaupon hujung mnggu , tetap bosan . hmm . tatau na buad ape da . bosan gle . kua pon bli beg skola je . asek2 dduk uma jee . mkn , tdo , mkn , tdo . hmm . lepas ni na tnggu syg aku je . hee . na kua ngan dea . da lme ta kua ngan dea . hee :) 

Friday, January 7, 2011

maen bowl



ni jela aktiviti ari sabtu . maen bowl ngan dorg .then pegy mnum mnum then balik . skejp je kn ? haha . maen bowl ngan dorg aku no 2 bro . haha . pdhal marka tade tnggi mna , stakat 76 je . haha . da lme ta maen kn . na pegy lg laaaa :( 

Wednesday, January 5, 2011

bufday girl



td bufday najihah . haha . aku lupa kot td bufday dea . aku wish kul 12.40 . sumpah aku lupa . ble acap na cll bru aku teringat . slamat aku wish gak . dr tade . hee :) td kt skola da la gle . sket na trajang aku pstu cnteng kain aku . haishh , bebuluu je . haha . kne saba kn . bufday girl la katekn . haha . happy bufday ea jiha . smoga pnjg umo & murah rezeki . aku syg kau . ahaa 

Tuesday, January 4, 2011

hidup aku

mcm ni la hidup aku . hahaa . aku rase korg pon cmni gak an ? tp aku kaki jln , kt sni tade lak . hhaha . hidup stiap hari ulang2 buad keja yg sme . hmm . aku pon tatau . pegy skola , balek kne blaja , mkn , chatting , main , tdo . huh ! bosan2 :(

ceramah mngantuk





td kat skola dnga ceramah . ntah pape ntah .MENGANTOK gle . ceramah emosi pe bnde ntah . bkn msuk kapla pon . yg aku ingat 'hello-hello hai-hai' haha . pstu bosan plak uh . ya allah . ngantok gila kot . dala duduk blakang . ta dnga kot pnceramah uh ckp . hmm . masing2 buad keja sndri . aku rajin , so bce novel f4 . hee . then ckgu bdak f4 naik klas . best gilaaa . ahaa . aman . dok klas lg best .

alam form 4


korg na tau ta ? aku da f4 doe . haha . ta pecaya ? pecaya jela , heee . aku dimasukkan ke kelas A , kos akaun . bpak ahhh ! aku tatau la cmne nnty . taley main2 taun ni . kne blaja btol2 . taun dpan na SPM . aku takut ta paham je . tau2 jela math aku . bkn pndai mane pon . buku akaun , tebal gle . haha . ta cye akuu . gila ahhh ! haha :)

Sunday, January 2, 2011

bnci skola

besok nak skolah ohh . malas btol la . asl tak lme lg je cuti . asl la skola uh buka ? kalau ta buka kn bgus . huh ! marah ni . haha . malas ohh . tatau la asl . na bgun pg2 buta . adoiii . tp dpt jmpe membe . rndu korg . hee :)

ingat kt bie bila dnga lagu ni




oh her eyes , her eyes 
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She's so beautiful
And I tell her every day
Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
She's so beautiful
And I tell her every day
Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same
So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

Saturday, January 1, 2011

terkini

sorry la korg , da lme ta update blog . msty korg rndu na dnga cte aku an ? hahahah 

new year


HAPPY NEW YEAR !! BOOM BOOM BOOM ! HAHAH . BUNGA API MEMEKAK KAT BLAKANG UMA NI . AKU BERAZAM YG TINGGI . HAHAH . TP TALEY BGTAU , WEEKK :P

Bbq di rumah acap

korg na tau ta , smalam te pegy uma family acap . haha . best best . aku jmpe opah , macek , pacek dea . hee . pegy uma mak mertua . hee :) aku pgy sne sbb ada mkn2 . ada bbq kat uma dea . mula mula uh mmg ah malu kot . spe ta mlu an . tp da lme uh oke la sket . dorg smua baek kt aku . ok jee . aku balek mlm . mak dea hntar . apepon oke je . aku selesa je ngan dorg :)